вторник, 27 март 2012 г.

Жени мечтаят за “изнасилване”


A+ | A-
Публикувана: Петък, 23-ти Март 2012, автор(и): 24 Часа; прочитания: 9827; коментари: 3
Жени мечтаят за “изнасилване”
Демографски размисъл. РИСУНКА: АНРИ КУЛЕВ
Кой е най-големият сексуален орган? Е, хайде сега, ще ни пробутвате стари лафове, би казал някой мъдър и начетен читател.
Отговорът е мозъкът и обяснението - че няма по-мощен еротичен стимулатор от сексуалната фантазия.
Понякога фантазиите служат за подправка на половия акт, нещо като патерица, с помощта на която да стигнем до оргазъм или ерекция. В други случаи виденията се появяват във вечерните часове, преди да заспим. Възможно е човек да бъде връхлетян от порив на еротичното въображение и през деня. Но най-често те подхранват нуждите на секса с най-любимия човек, тоест мастурбацията.
Гърди, дупета, влагалища, срамни устни, кореми - тези образи живо присъстват в мъжките фантазии. Жените най-често си мечтаят за романтични ситуации с конкретни мъже - понякога филмови звезди, спортисти или певци.
Проучване от миналия век - 1986 г., показва, че омъжените жени използват сексуалните си фантазии, за да достигнат оргазъм. Затова сексолози окуражават жените, които не са получавали блажени тръпки на екстаз, да се впуснат във въображаеми оргии и да мастурбират по-често.
Във фантазиите си човек се спасява от ограниченията на действителността, като си се представя в невъзможни роли или пък с недостижими хора. Мечтателите по-често имат еротични фантазии от хората, здраво стъпили на земята. В някои случаи служат само за разпалване на страстта и човекът няма никакво намерение да се опитва да ги осъществява. Ето една момчешка:
“В ранния пубертет си представях как убивам красивите жени, които срещам през деня, и после правя секс с труповете им”. 17-годишно момиче се притеснява, че е извратено, и споделя: “Не знам дали сте гледали “Слийпърс” с Робърт де Ниро и Брад Пит. Филмът е за едни тийнейджъри, които попадат в затвора и пазачите ги изнасилват. Аз си фантазирам как тъмничарят ги хвърля в килията и ги принуждава да му правят... сексуални неща, а аз наблюдавам и им казвам какво трябва да направят.”
Докато авторите на гореописаните фантазии едва ли биха пристъпили към изпълнение, други са подготовка към реални действия - например когато фантазиращият има намерение да ги осъществи заедно с партньора си.
“Помощ! - пише по форумите в интернет баща на две деца. - Открай време имам много живи сексуални фантазии. Но вече не издържам. Иска ми се да изживея поне някоя от тях. Споделих с жена си, тя ме изслуша, съчувства ми, но каза, че категорично отказва да участва, в която и да е от тях. А те не са чак толкова ужасни - да го направим през нощта в парка, тя да облече костюм на Жената котка, ей такива неща. Тези мисли непрекъснато ме измъчват. Обичам жена си, но имам чувството, че това нещо съсипва брака ни.”
Докато тази опърничава и невъзприемчива млада съпруга се дърпа, друга се кахъри, защото нейният мъж твърди, че няма фантазии. “Възможно ли е”, пита тя.
Едва ли има човек, който да не е имал никакви мечти по отношение на секса. Въпросът е дали си го признава.
Светът на сексуалните фантазии за всеки е различен, но има някои, които се повтарят по-често. За жените най-обичайни са следните, като започваме от най-малко популярните:
10. Секс с непознат. Не са много жените, които са го правили наистина, но доста от тях често си го представят.
9. Работи като стриптийзьорка или проститутка, солидни мъже пъхат едри банкноти в пазвата й.
8. Тя го бие. Това е сексуална фантазия за доминиране. Няма нищо общо с това, че голяма част от мъжете просто си го търсят.
7. Той бие нея. Мъжът е груб, размазва червилото по лицето й, нарича я курва, уличница, парцал и й говори цинизми.
6. Учител-ученичка или обратното - ученик-учителка.
5. Тройка. С друга жена или с още един мъж.
4. Воайорство и ексхибиционизъм.
3. Стриптийз за конкретен човек.
2. Да имат пенис. Буквално. Мечтаят да обработят партньора с дилдо.
1. Изнасилване. Мъжът разкъсва дрехите й, тя се бори, но той я обладава против волята й. Тази фантазия няма нищо общо с реалното изнасилване, нито една жена не желае това!
За мъжете:
10. С друг мъж.
9. Разкъсване на дрехи, насилие, садо-мазо. Завързан и напълно зависим от нея.
8. Голяма разлика в годините. Тийнейджъри мечтаят за по-възрастни дами, зрелите мъже - за крехка мръвка.
7. Партньорката масажира простатата през ануса.
6. Воайорство/ексхибиционизъм. Партньорката мастурбира пред него. Да я гледа как го прави с друг.
5. В стая с огледала и/или пред камера.
4. Ролеви игри. Жената е медицинска сестра, секретарка, Червената шапчица.
3. Оргия или с две жени.
2. Необичайни места - плаж, върху капака на колата на открито, в театъра, в морето и т. н.
1. Анален секс.
Американско проучване сочи, че колкото е по-млад индивидът, толкова по-склонен е да споделя еротичните си фантазии и толкова по-освободен е по отношение на секса като цяло. 71% от 17-29-годишните бъбрят без задръжки за мечтите си. От 29 до 39-годишните споделят много по-малко - едва 55 на сто, за над 65-годишните статистиката е 22%.
РОЗА БУЗКОВА
СЪВЕТИ
1. Споделянето на фантазиите помага за сближаване с партньора. Особено ако той/тя е склонен/-на да пробва да ги осъществите.
2. Не бива да принуждавате половинката си да участва във фашите фантазии. Не и ако вие самият не сте съгласен да опитате поне някоя от нейните.
3. Ако ви преследват натрапчиви еротични мечти, свързани с насилие, трябва да помислите в какво се корени това. Възможно е да са провокирани от насилие в детството, от подсъзнателна необуздана агресия или от това, че партньорът до такава степен ви вбесява, че често ви се ще да го напляскате едно хубаво.
4. Вие искате да споделите фантазиите си, но човекът до вас се дърпа. Твърди, че няма такива. Най-вероятно не иска да ви ядоса, като си признае, че се възбужда от мисли за комшийката, за Селена Гомес или пък за секс с адреналинките от “Господари на ефира” - разбира се, без Малин Кръстев и Гаро.
5. Изпитвате силен срам да признаете за какво мечтаете в секса? За начало пробвайте да се изповядате в интернет. Мрежата търпи всичко, не се изчервява и винаги може да се намери и друг “извратеняк”, който да ви вдъхне увереност, че не сте съвсем сбъркан/а.
6. Преди да осъществите фантазиите, помислете добре - дали са безопасни?

Няма коментари:

Публикуване на коментар