сряда, 4 април 2012 г.

09:25
04.04.12

Ненаситната жена сваля мъжкия пищов

автор(и): Труд, прочитания: 743, коментари: 1
Поставянето на презерватива е третата най-честа причина, поради която мъжете се оплакват от проблеми с ерекцията (или на медицински език - т. нар. еректилна дисфункция - ЕД). А първите две бариери пред успешния секс са стресът от всекидневието и рутината във връзката.
Това съобщи на конгрес по мъжко здраве в Хамбург проф. Димитрис Хаджикристу. Специалистът е началник на катедрата по урология в солунския университет “Аристотел” и бивш президент на Европейската асоциация по сексуална медицина. Професорът представи европейско проучване, в което са взели участие 6315 мъже от 18 до 75 г. Според него всеки шести кавалер (или точно 16%) засича в леглото.
Четвъртата причина за несполука с ерекцията е злоупотреба с алкохол или вредни вещества. А след тях мъжете изреждат проблеми с партньорката, които за секунди “убиват” готовността им за секс, или пък ако дамата на сърцето им отправи покана за интимни ласки, но любимият й не е в настроение. До ЕД се стига и ако сексуалният обект е неатрактивен (така е според 12% от запитаните). А всеки 16-и отбелязва, че може “да свали оръжието”, ако жената до него има прекалено амбициозни сексуални очаквания, като му намеква, че ще се прави любов с него цяла нощ и той да има късмета да не е на ниво.
Че всяка дума и действие на жената в леглото може да запали страстта или да я угаси, се потвърждава и от следното: всеки втори от анкетираните е категоричен, че дали се е представил добре сексуално, зависи от думите, които ще каже жената след акта.
Проучването, направено от GFK през септември-ноември м. г., дава отговори и на дискретната тема с гледането на порно. Оказва се, че 72% от запитаните са почитатели на тв каналите с “мръсно” съдържание. Съответно този процент е 70 за мъжете, които нямат проблем с ерекцията и 74 на сто - за тези с ЕД. Масовото обяснение (заявява го всеки трети) е, че по този начин се задоволяват сексуалните нужди без стрес. А всеки четвърти мъж споделя, че гледа порно заедно с жена си. Също толкова обаче са и мъжете, които съобщават, че се отдават на това “съзерцание” тайно от любимата. Други залагат на порното, защото тя просто не може да им предостави изживявания като от сцените в тези филми.
Еректилната дисфункция е симптом за сериозни заболявания - 64% от представителите на силния пол, които “засичат” в леглото, имат съдречносъдово заболяване, диабет, хипертония, коремче и др. Не на последно място ЕД води до психически страдания - мъжът се чувства непълноценен, депресиран, става агресивен, бързо се разгневява. Затова, откриете ли оплакването, веднага отидете не лекар.
Решение са медикаментите за полова мощ, а отскоро има и таблетка, която се разтваря на езика под формата на ментов бонбон, за да не познае любимата какво всъщност поставя в устата си избраникът й.

Няма коментари:

Публикуване на коментар