петък, 8 юни 2012 г.

Ще те накарам да се влюбиш

Тази идея със сигурност е минавала през главите на много от вас. Други пък смятат, че любовта или се “случва” в един миг, или не и нищо не е в състояние да я провокира. Ще ги убедим в обратното.
Понякога може да ти отнеме цели месеци да вървиш по петите на един мъж, да го преследваш, където и да отиде, да не можеш да спиш нощем от мисълта за него без никакъв резултат. Добре, нека си го кажем направо. Решението е в умението да манипулираш чувствата на хората. И по-специално на един точно определен представител от човешкия вид. Да не си мислиш, че ще ти се наложи да прибягваш до черна магия? Нищо подобно. Става дума просто за няколко малки трика, които могат да проработят в твоя полза.
Лесна и недостъпна – 2 в 1Колкото по-често се задържаш пред погледа на човека, чиято глава искаш да завъртиш, толкова по-бързо ще постигнеш целта си. Представи си, че всеки ден минаваш покрай витрината на магазин, откъдето предизвикателно ти се усмихва най-прекрасната лятна рокля, която някога си виждала. Докато накрая не издържаш вече, влизаш и я купуваш.
Ако обаче в гардероба си натрупаш 15 летни рокли, в един момент дори гледката им ще започне да те дразни. Това е и идеята ни: навъртай се в полезрението на твоя човек дотогава, докато усетиш, че той вече толкова е свикнал с теб, че не може, без да те вижда. Тогава започни да се появяваш все по-рядко - така само ще провокираш желанието му да те има до себе си.
Не го изпускай от погледПсихолозите са установили, че двойките, които са влюбени, се гледат в очите 75% от времето, докато са заедно, независимо дали с тях има трети или четвърти човек. Това може да се сравни с разговор между хора, при които няма любовни взаимоотношения. Те се гледат от 30 до 60% от времето. Освен че е интересна, тази информация се оказва и особено полезна, когато искаш да накараш някого да се влюби в теб.
Ето и как да действаш. Ако гледаш някого в очите 75% от времето, през което говориш с него, ти успяваш да “изиграеш” мозъка му. Мозъкът знае, че последния път, когато някой е гледал притежателя му по този начин, той е бил влюбен. Следователно сега се касае за същото. Тогава започва активно произвеждане на фенилетиламин. Това химическо съединение е братовчед на амфетамините и се произвежда от нервната система, когато се влюбваме за първи път. Именно той кара дланите ни да се запотяват, стомаха ни да се преобръща и сърцето да бие сякаш до пръсване. Колкото повече фенилетиламин се влее в кръвоносната система на обекта на желанията ти, толкова по-сигурна можеш да бъдеш, че се влюбва в теб. Създай у някого усещането, че е влюбен, пък може и усещането да се окаже истинско!
Техники с очиНе отмествай поглед от човека срещу теб дори и след като разговорът ви е приключил или пък към него се е присъединил и някой друг. Дори когато отместваш очи от любимото същество, прави го изключително бавно, сякаш ти е трудно да ги отлепиш. Интересен е погледът тип подскачаща топка. Той сякаш прескача от единия човек към другия, като по този начин проверяваш с очи как реагира твоя човек на всичко, казано от третия събеседник. Така ще му покажеш, че повече те интересува той, а не онзи, с когото говори.
Да владеем зениците си е интересно умение. На група мъже били показани две снимки на една и съща жена. На едната от снимките зениците на жената били оптически уголемени. Мъжете определили “тази” жена за много по-привлекателна, отколкото другата с нормалните зеници. Оказва се, че когато си влюбена, гледаш с по-широко отворени зеници обекта на желанията си. Същото се отнася и за мъжете. Така че смело напред към завладяването на мъжките сърца!
 В миналото жените са използвали екстракт от билката лудо биле, която е разширявала зениците им, и от там другото име на билката беладона или в превод красива жена.


http://www.bliasak.bg/intimno/p3_2017_0.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар